Verzekeren

Zorgverzekering
U doet er uiteraard alles aan om zo gezond mogelijk te blijven. Maar u heeft het niet altijd zelf in de hand. Mocht u of uw gezin iets overkomen, dan is het prettig als u zich in ieder geval over de financiŽle consequenties geen zorgen hoeft te maken. Wij regelen dat graag voor u. Neem daarvoor contact met ons op.

Inboedel verzekering
Een inboedelverzekering is een van de basisverzekeringen van iedereen die zelfstandig woont. Voor wie een koopwoning heeft, komt daar een opstalverzekering bij. Eenmaal afgesloten worden deze vaak alleen nog bij een verhuizing bekeken of aangepast. Maar het is verstandig om deze ook als u niet verhuist, periodiek te checken.

Wij geven u graag een goed advies over de juiste inboedel- en opstalverzekering met het juiste verzekerde bedrag. Heeft u beide al langere tijd geleden afgesloten, neem dan in ieder geval contact met ons op.

motorrijtuigenverzekering
Een goede motorrijtuigenverzekering bewijst zijn waarde pas op het moment dat u er een beroep op moet doen. Want dan blijkt of u snel en adequaat geholpen wordt en wat de financiŽle gevolgen van de schade zijn

Uw auto, motor of bestelwagen moet in ieder geval WA-verzekerd zijn. Maar dat betekent niet dat het automatisch wel goed is, als de wettelijke aansprakelijkheid maar verzekerd is. Er zijn erg veel verschillen in soorten verzekeringen, in premies en in de manier waarop u geholpen wordt als u schade heeft. Heeft u recht op een vervangend vervoermiddel, is voor uw auto of bus ruitschade verzekerd, kunt u bij het schadeherstelbedrijf bij u in de buurt terecht, zijn de inzittenden of opzittenden meeverzekerd?

Als u zich door ons laat adviseren weet u zeker dat u goed verzekerd bent tegen de juiste premie. Maar er zijn meer voordelen. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag en snel voor u. Is er schade, dan zorgen we voor een adequate afhandeling. En wilt u een ander of extra voertuig verzekeren, dan kunnen wij dat direct voor u regelen.

Dit is een klein overzicht van onze verzekeringen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  Uitvaard direct verzekeren
© 2012 - Wiessenberg Assurantiën | Disclaimer
Webdesign: JP-ID