Diensten / Wie zijn wij

Wij zijn uw privť adres voor financiŽle zaken. FinanciŽle dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u om werk te maken van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.
Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat wij aan deze vereisten voldoen. Wij zijn namelijk aangesloten bij SEH (Stichting Erkeningsregeling Hypotheekadviseurs), de vereniging van register-adviseurs, intermediairs en makelaars in assurantiŽn, pensioenen en financiŽle diensten. En het lidmaatschap kent de verplichting tot permanente educatie. Wij zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Wat doen wij?

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiŽle diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiŽle instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Wij verzorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer
U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiŽle zaken.
J.W. Wiessenberg

© 2012 - Wiessenberg Assurantiën | Disclaimer
Webdesign: JP-ID